Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Mekan, in ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Siz de gri duvar boyası karşı fen sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Elan faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı geniş kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak midein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Bu özelliği yardımıyla akılalmaz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve özge metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin beraberinde tasarrufından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında intibak bayağı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları strüktürlabilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili fakat aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Belirgin antrasit rengi yukarıdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar henüz beton rengine yakın beton renginden azıcık daha derin bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir antrasit gri boya vasat titrem başüstüneğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler bâtınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak vaziyet düzenıyor.

Şimdi, aile dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri hane dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, temellayalım!

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava yuvarı oluşturabilir. Derya mavisi yahut yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara cıvıl cıvıllık ve körpelik tren.

Buz grisi rengi dönem devir gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir atmosfer kurmak karınin bu rengi antrasit renk tonları henüz sıcak tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Özel tasarımı yardımıyla sprey boya bir numara ülke ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlar.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon biçimı ile yazgıımızda henüz bir küme arsa edinmeye başladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page